ontwerp van trouwkaarten

Uw trouwkaarten klassiek, modern of liever humoristisch? Indien u er niet aan uit geraakt of als u zelf al een concreet idee heeft maar niet weet hoe dit uit te werken kan u gerust op onze diensten beroep doen om dit professioneel in de juiste vorm te gieten. Hiervoor beschikken we over 2 eigen ontwerpers. Gelieve dan eerst tot aan de drukkerij te komen om uw ideeën en voorkeuren samen door te nemen.

Dan werken we dit uit zoals u het wenst en hiervan ontvangt u dan een drukproef (of verschillende indien nodig) op papier of per mail, zodat u een idee heeft van hoe uw drukwerk eruit zal zien.

Heeft u zelf uw touwkaart ontworpen? Uiteraard kan u daarmee ook bij ons terecht. We zitten met een ruim assortiment aan mooie kartonsoorten waar we uw trouwkaarten op kunnen drukken.

We kunnen u ook helpen met de omslagen in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Indien gewenst kunnen we deze zelfs op maat en perfect aangepast maken en ze ook bedrukken.

Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om uw enveloppen direct te bedrukken met de gegevens van uw bestemmeling: naam + adres + in één moeite ook een beeld die terugkomt op uw drukwerk.